Goeden betrouwbare service. Men staat voor je klaar bij reparatie en installatie
Goede voorlichting in de winkel door deskundig personeel. Heldere communicatie over levertijden. Professionele installatie door deskundig personeel.
Voor goed technisch advies moet je bij Expert in Laren Noord Holland zijn. Daar maakt men tijd voor de klant die vragen heeft over technische zaken. Met veel geduld staat men de klant...Voor goed technisch advies moet je bij Expert in Laren Noord Holland zijn. Daar maakt men tijd voor de klant die vragen heeft over technische zaken. Met veel geduld staat men de klant te woord.
De Zeeuw
Een dikke voldoende in alle opzichten
Lindelauf
Service en vriendelijkheid onderscheidend!
Meijer
Mijn vrouw en ik gaan heel graag naar Expert. De op tv-reclame beloofde service maken zij helemaal waar! Onze aanschaffingen? 2 Dysons stofzuigers, draadloos en niet draadloos. Wasmachine, droger,...Mijn vrouw en ik gaan heel graag naar Expert. De op tv-reclame beloofde service maken zij helemaal waar! Onze aanschaffingen? 2 Dysons stofzuigers, draadloos en niet draadloos. Wasmachine, droger, soundbar met toebehoren; alles keurig aangesloten, vriendelijke medewerkers met verstand van zaken waardoor ALLES keurig en naar tevredenheid werd aangesloten. Dikke 10!
Zeer klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
Blaauwboer
Sla Expert nooit over voordat je een keuze maakt !