Kopen bij expert Lemmer, Emmeloord en Joure is een echte aanrader.
Otto
Snelle hulp en vlotte levering.
Snelle levering, goede uitleg
Andel
Snel telefonisch contact (verschillende keren). Zonder problemen ander bezorgadres.
Zwiers
Aanrader????
Plat
Wij hebben zeer goede ervaringen bij Expert Lemmer
Bootsma
Top winkel goede service
Bootsma
Goede ervaring met expert,wij kopen altijd onze spullen daar,altijd snelle levering ,alleen deze keer een week op de stofzuiger moeten wachten,maar in deze coronavirus begrijpelijk,verder...Goede ervaring met expert,wij kopen altijd onze spullen daar,altijd snelle levering ,alleen deze keer een week op de stofzuiger moeten wachten,maar in deze coronavirus begrijpelijk,verder klantvriendelijke winkel
Versteeg
Expert Lemmer Joure en Emmeloord heeft zeer deskundig en vriendelijk personeel. Het assortiment artikelen is zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit. De bezorg service gedurende Covid 19 is een...Expert Lemmer Joure en Emmeloord heeft zeer deskundig en vriendelijk personeel. Het assortiment artikelen is zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit. De bezorg service gedurende Covid 19 is een uitkomst. Gratis bezorgd en volgens afspraak.