Uitstekend ga vooral zo door ,vertrouwd en eerlijk.
Bestelling gedaan voor een Tablet en deze was zeer geleverd ben zeer tevreden
Was heel blij dat de EXPERT in mijn eigen dorp het geleverde product nog op voorraad had. Bijj groteren zaken elders was niets meer. De uitleg van het gekochte product was zeer duidelijk en...Was heel blij dat de EXPERT in mijn eigen dorp het geleverde product nog op voorraad had. Bijj groteren zaken elders was niets meer. De uitleg van het gekochte product was zeer duidelijk en met geduld gegeven. Chapeau
Günes
Ze zijn gewoon heel erg goed
Engelmann
Advies en service van Expert Telkamp TerApel is uitstekend.
Goede prijzen , snelle service
Geweldige zaak en superaardige medewerkers. Fijne winkel.
Eelsing
Goede service en altijd klantvriendelijk.
Mensinga
Erg goed geholpen met het kopen van een tv en stofzuiger. Medewerker pikte erg snel mijn wensenpakket en signalen op, waardoor er een goed advies werd gedaan en de beslissing vrij snel werd...Erg goed geholpen met het kopen van een tv en stofzuiger. Medewerker pikte erg snel mijn wensenpakket en signalen op, waardoor er een goed advies werd gedaan en de beslissing vrij snel werd gemaakt. Daarbij waren er erg leuke aanbiedingen, waardoor ik voor het gestelde budget de beide dingen kon realiseren. Blij mee! Verder ruime keus en mooi assortiment! Kom graag terug!
Al jaren goede ervaringen. Mooie presentatie en duidelijke informatie van en over producten. Goed advies. Levering en montage thuis en altijd snelle en accurate dienstverlening bij storingen,...Al jaren goede ervaringen. Mooie presentatie en duidelijke informatie van en over producten. Goed advies. Levering en montage thuis en altijd snelle en accurate dienstverlening bij storingen, defecten.