Gewoon doen. Het personeel heeft tijd voor je en is deskundig genoeg om je vraag te beantwoorden. Zoniet word het opgezocht.
Goed advies en service.
Schaarman
Bij expert een tablet en warmtepompdroger van Samsung gekocht. Beide waren in voorraad en de prijs voor beide artikelen was gunstig, zeker vergeleken met andere winkels. Scheelde mij tocht meer dan...Bij expert een tablet en warmtepompdroger van Samsung gekocht. Beide waren in voorraad en de prijs voor beide artikelen was gunstig, zeker vergeleken met andere winkels. Scheelde mij tocht meer dan 100 euro. Behandeling door personeel was prima en servicegericht. Deze zaak in Berkel en Rodenrijs is zeer zeker aanbevelenswaard.
Hijnen
Jbl tuner gekocht na een zeer goede uitleg van het bekwame personeel. Echt een aanrader Expert Berkel
Goed bedrijf,doe er graag mijn aankopen
Hombergen
Netjes thuis gebracht EN geinstalleerd: ook werd meteen de KPN aansluiting gechecked en aangepast. Klasse.
Kool
Duidelijke uitleg en prima services! En altijd persoonlijk contact!
We zijn goed en snel geholpen met de aankoop van onze wasautomaat. Kortom zéér tevereden!
Via internet een product uitgezocht en alles van betaling tot en met levering snel via de mail kunnen regelen. Prettig!