Alles zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Klasse !!
Produkt besteld via de site, dus lukte helaas niet. Naar de winkel gegaan, uitgelegd, feedback gekregen. Samen opnieuw besteld, email ontvangen bij ontvangst, opgehaald en betaald. Prima Service!
Expert te verkiezen boven te grote aanbieders en aanbieders via internet door minder schakels, persoonlijke benadering en dichter bij de klant.
Van der Leer
Expert heeft me geholpen een goede keus te maken uit het grote aanbod van producten. Zij stemden goed af op mijn persoonlijke wensen en gaven deskundig advies.. De communicatie over levering,...Expert heeft me geholpen een goede keus te maken uit het grote aanbod van producten. Zij stemden goed af op mijn persoonlijke wensen en gaven deskundig advies.. De communicatie over levering, plaatsing ed was prima. Ik ben heel tevreden en kom graag een volgende keer weer terug bij Expert.
Goed geholpen
Goed.
Arts
Ben al jaren klant bij Expert in Crabbehof, het advies en de deskundigkundigheid en service, zijn voor mij belangrijke punten om daar mijn producten aan te schaffen, ben op dit moment een tevreden...Ben al jaren klant bij Expert in Crabbehof, het advies en de deskundigkundigheid en service, zijn voor mij belangrijke punten om daar mijn producten aan te schaffen, ben op dit moment een tevreden klant.
Expert een winkel waar vakkennis en service centraal staat. Het is prettig toeven bij Expert want je wordt er vakkundig geholpen.
De Wijs
Expert is een van de weinigen ketens die de VVV cadeaukaart accepteert, dus dan is de keuze soms gauw gemaakt.
Nette website waar je alles terug kunt vinden, qua omschrijving van het product alsmede de prijzen