Expert

Teunissen

Zeer goed uitstekende service, koelvriescombi onbeschadigd geleverd en geplaatst.

Hutteman

Zaterdag 23 september tijdens de lock down doorgegeven wat de wensen waren vwb laptop.
Enkele uren later werd het aan huis bezorgd om te kijken of het product voldeed. Dat was het geval, via pin betaald. De bezorger hielp met installeren, klaar en perfect geregeld

Goede service en uitstekende kwaliteit. Medewerkers houden zich aan afspraken

Keizer

Expert Apeldoorn is voor mij een betrouwbaar adres waar een uitstekend team alle beloften en adviezen waar maken.

Van der Zee

Door de geweldige service van expert betalen wij graag iets meer

Van der Linde

Persoonlijke band met medewerkers. Zij kennen onze situatie en behoefte. Geven daarop aangepast advies. Goed en betrouwbaar. Al jaren klant en dat blijven wij

Zeer goed advies, eerlijke prijs en snelle levering

Hendriks De Vries

Ik zou Expert aanbevelen voor de aanschaf van producten; ik heb inmiddels diverse producten bij Expert aangeschaft en ben erg tevreden over zowel service als levering.
Bij een product liep er...
Bij een product liep er iets niet goed na de bestelling. Dit werd in eerste instantie niet gecommuniceerd, maar is vervolgens wel enorm goed opgelost.