Expert

Wij komen steeds terug bij deze zaak en dat zegt genoeg.

Fijne winkel. Aardig en behulpzaam personeel. Je krijgt goed advies en ook de levering is super. De monteur brengt niet alleen het apparaat , maar heeft alle tijd voor het geven van... Fijne winkel. Aardig en behulpzaam personeel. Je krijgt goed advies en ook de levering is super. De monteur brengt niet alleen het apparaat , maar heeft alle tijd voor het geven van gebruiksaanwijzingen.

Soepele fijne organisatie tegen een redelijke prijs

Bangma

Produkt oke en service oke
Maar grote ergernis met cashback aanvraag!!

Nijholt

Goede prijs/kwaliteit maar wat nog wel belangrijker is; uitstekende service! Mogelijkheid tot zelf installeren of het te laten doen door een kundige installateur van Expert. Tevens hun eigen... Goede prijs/kwaliteit maar wat nog wel belangrijker is; uitstekende service! Mogelijkheid tot zelf installeren of het te laten doen door een kundige installateur van Expert. Tevens hun eigen reparatieafdeling, mocht er onverhoopt iets gebeuren met jouw product na bijv de garantie periode.

Geweldige service bij het thuisbezorgen en installeren van de nieuwe tv!

Kramer

Snelle service, 1 mailtje en kon gelijk mijn tv afhalen.

Goeie zaak met mooie spullen en klantvriendelijke medewerkers

Bij het kopen van een nieuwe lap top ben ik deskundig en zeer klantvriendelijk geholpen. De verkoper was attent en nam alle tijd.