Ik ben in alle opzichten heel tevreden over Expert Nijkerk. Zowel telefonisch als bij bezorgen. Ook was het geen probleem om het product in Amersfoort af te leveren zonder bezorgkosten. Ik...Ik ben in alle opzichten heel tevreden over Expert Nijkerk. Zowel telefonisch als bij bezorgen. Ook was het geen probleem om het product in Amersfoort af te leveren zonder bezorgkosten. Ik heb geen negatieve opmerkingen. Bedankt Expert ! Margo uit Amersfoort.
Van den Akker
Vorige week kocht ik een nieuwe stofzuiger bij Expert in Nijkerk. De service is top. De weg ligt open dus kreeg ik direct aangeboden om de stofzuiger bij mij thuis af te leveren. Heel...Vorige week kocht ik een nieuwe stofzuiger bij Expert in Nijkerk. De service is top. De weg ligt open dus kreeg ik direct aangeboden om de stofzuiger bij mij thuis af te leveren. Heel fijn!!!
Zeer goed personeel leuke sfeer en ondanks de verbouwing een winkel met een uitstraling wat nog meer naar buiten komt na de verbouwing
Hofman
Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Nijkerk. Prettige medewerkers met kennis van de producten. Goede en snelle service! En hele mooie producten.
Bakker
Bij Expert Nijkerk kopen we al jaren. Altijd goed advies en goede levering. En dat voor een prima prijs
Zwolle
Men vraagt duidelijk wat de klant wil en daar word je naar geadviseerd en geholpen
Van de Broek
Als je een email stuurt heb je binnen no time een reactie. Als ze een artikel niet hebben gaan ze deze snel bestellen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden.
Ceelen
Duidelijk, eerlijk en uitgebreid advies ontvangen van een enthousiaste verkoper (Jan).