Nou ja beter uitleg van afstand bediening zou fijn zijn
Zoals de antwoorden duidelijk maken goed om binnen te lopen en je Item te kopen.
Ik kan deze winkel wel aanbevelen
Biert
Geen problemen
Sommige mensen kijken in de winkel en bestellen dan via internet. Ik deed en doe het andersom. Zocht op internet, bestelde het in de winkel, kon het de volgende dag ophalen en toen het me tegenviel...Sommige mensen kijken in de winkel en bestellen dan via internet. Ik deed en doe het andersom. Zocht op internet, bestelde het in de winkel, kon het de volgende dag ophalen en toen het me tegenviel mocht ik het zonder problemen ruilen. Service!
Van de Graaf
Goede aankoophulp goede expertise en uitstekend personee
Arts
Ik ben al heel wat jaartjes een trouwe klant van Expert in Crabbehof, en heb nooit problemen gehad bij mijn aankopen, de medewerkers hebben kennis van zaken en hun producten, zijn vriendelijk, en...Ik ben al heel wat jaartjes een trouwe klant van Expert in Crabbehof, en heb nooit problemen gehad bij mijn aankopen, de medewerkers hebben kennis van zaken en hun producten, zijn vriendelijk, en adviseren en helpen je ook bij je aankopen, en dat geeft vertrouwen, dus een tevreden klant!
Goed service Prettig in de omgang Neemt alle tijd hiervoor Geeft goede tips