Goede service en persoonlijke aandacht, ook als de garantietermijn van een product reeds -lang- verlopen is. Doen bij levering net iets meer qua aansluiting en afstelling en gaan pas weg als...Goede service en persoonlijke aandacht, ook als de garantietermijn van een product reeds -lang- verlopen is. Doen bij levering net iets meer qua aansluiting en afstelling en gaan pas weg als alles perfect werkt.
Stegerman
Uitstekende service!
Mijn combimagnetron was aan vervanging toe. Aangezien ik een afwijkende maat keuken heb en twee linkerhanden was het echt zoeken geblazen maar nergens kon ik terecht. Expert gebeld en die hebben mij...Mijn combimagnetron was aan vervanging toe. Aangezien ik een afwijkende maat keuken heb en twee linkerhanden was het echt zoeken geblazen maar nergens kon ik terecht. Expert gebeld en die hebben mij probleemloos geholpen aan een goede combimagnetron inclusief installatie voor een zachte prijs. Met klantvriendelijkheid en professionele service staan ze al decennia lang eenzaam aan de top en dat mocht ik weer even ondervinden. BEDANKT EXPERT!!!
De levering moet nog plaats vinden als huis gereed is
Hutagalung
Expert denkt mee met de wensen van zijn klant, strak in de planning en levert een snelle en goede service. Het is zeker een aanrader!
Nvt
Halewijn
Vakkundige medewerkers
Ben heel tevreden over deze zaak. Men wordt hier heel vriendelijk en geduldig geholpen en de service is uitstekend.