Super klantvriendelijk,goede service. daar dan coolblue en mediamarkt niet tegen op
Prima bedrijf
Kies voor Expert, maak gebruik van de goede service.
Heel blij met de service van expert. Goed en snel geholpen. Net even dat stapje extra voor de klant. Fijn!
Er werd afgesproken maandag contact met ons op te nemen: niet gebeurd, woensdag zelf contact opgenomen. Levermoment gewijzigd want de wasmachine was beschadigd. We zouden vrijdag teruggebeld worden:...Er werd afgesproken maandag contact met ons op te nemen: niet gebeurd, woensdag zelf contact opgenomen. Levermoment gewijzigd want de wasmachine was beschadigd. We zouden vrijdag teruggebeld worden: niet gebeurd. Maandag er zelf weer achteraan gebeld. De service om terug te bellen is dus waardeloos, ook als je niet weet wanneer de wasmachine binnen komt: bel dan om dat te melden. Dan is de klant tenminste op de hoogte.
Hooijboer
Super goed
Goede producten en de moeite waard om de expert te bezoeken!
Altijd de beste, goede service en betrouwbaar
Hamstra
Expert Drachten wordt bemand door professionals en je wordt er snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
Mooie ,prettige winkel. Gewoon verkopers die goed luisteren En met je meedenken. Top