Vriendelijk aandacht voor de klant zeer duidelijk uitleg en tenslot je gaat als klant tevreden en met een goed gevoel huis waarts tot ziens tot mijn volgende aankoop ook weer bij jullie
Zie voorgaande verhaal.
Ik kon snel de producten vinden die ik zocht. De medewerker van Expert heeft mij daarbij goed geholpen.
Reekers
Gelukkig geen grote keten met onpersoonlijk en ongeinterresserde medewerkers. Het gevoel van moderne producten met ouderwetse service en benadering.
Nee dat doe ik niet
Wijnen
Wij hebben geen ingewikkelde printer nodig voor gewoon gebruik en die werd ons ook niet aangesmeerd Goed geluisterd en toen verteld wat voor ons goed was
Magielse
Vriendelijk geholpen. Luisterend naar mijn wensen en ervaringen met huidige "oude" stofzuiger. Kado gehad. Werd zelfs aangeboden om deze na te kijken omdat stofzuiger nog niet zo heel oud is...Vriendelijk geholpen. Luisterend naar mijn wensen en ervaringen met huidige "oude" stofzuiger. Kado gehad. Werd zelfs aangeboden om deze na te kijken omdat stofzuiger nog niet zo heel oud is en nog in assortiment zit. Goed advies nav vragen. Vandaag 1ste x keer gebruikt. Merk al meteen dat deze wel GOED zuigt.
Totale indruk prima
Docters
Goed advies over t.v. en snelle levering. Installatie door expert snel en vakkundig.