Goede prijs kwaliteit verhouding met correctie levering en dicht in de buurt
Hardeman
Gemotiveerde mensen met deskundig advies
Prima correcte levering!
Goed gevoel
Prima service; er wordt meegedacht voor het maken van een voor de klant goede keuze; dichtbij om makkelijk binnen te wippen;
Prima service
De keuze is reuze.Klantvriendelijkheid top.De dienstverlening uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
Ik ben heel enthousiast over Expert Lemmer, ik word er altijd goed geholpen en de service is prima.
Goed advies en service
Hogeterp
Heb in de loop der jaren al een aantal aankopen gedaan,en alles is naar tevredenheid gegaan,de aankoop van tv,wasmach,droger,koelkast e.d zal ik niet bij een webshop doen omdat de nazorg soms erg te...Heb in de loop der jaren al een aantal aankopen gedaan,en alles is naar tevredenheid gegaan,de aankoop van tv,wasmach,droger,koelkast e.d zal ik niet bij een webshop doen omdat de nazorg soms erg te wensen overlaat en erg omslachtig is,ook omdat je niet echt zeker kan zijn vooral bij tv's of het product wel aan de beloftes in de advertentie voldoet,soms niet,kortom gewoon naar een echte winkel gaan dan weet je altijd waar je aan toe bent