Expert

Dijkhuis

Winkel zeer aan te bevelen. Heel vriendelijk en deskundig personeel. Levering perfect en alles netjes geïnstalleerd en oude spullen meegenomen . Ga zeker eerst in deze zaak kijken voor ik naar een... Winkel zeer aan te bevelen. Heel vriendelijk en deskundig personeel. Levering perfect en alles netjes geïnstalleerd en oude spullen meegenomen . Ga zeker eerst in deze zaak kijken voor ik naar een andere winkel ga. Heel veel aanbiedingen

Wil je een goed advies, nette prijs en prima service dan is Expert Apeldoorn het adres waar je voor al je Electronica uitstekend terecht kunt.

Slump

Expert Apeldoorn (Mheenplein) geeft een uitstekende persoonlijk gerichte service; heeft aandacht voor de klant. plus nog eens goede producten. Wat wil een mens nog meer?!

Ruime sortering aan goed merk artikelen en een prima service.

Voorraad en keuze assortiment erg mager. Meerwaarde om te winkelen inplaats te shoppen via internet is er in mijn ogen steeds minder. Het eerste wat de verkoper tegen mij zegt als hij bepaalde... Voorraad en keuze assortiment erg mager. Meerwaarde om te winkelen inplaats te shoppen via internet is er in mijn ogen steeds minder. Het eerste wat de verkoper tegen mij zegt als hij bepaalde dingen niet op voorraad heeft maar wel op de site, ik kan het wel voor u bestellen. Ik neem juist de moeite om naar de winkel te komen omdat ik het nu wil hebben of nodig heb. Voorraad zou juist een kracht van een winkel moeten zijn.