Expert

Van Der Haar

We zijn heel goed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. De soundbar werd de volgende dag al bezorgd en aangesloten/geïnstalleerd. Wij zijn er heel blij mee.

Er wordt goed voorlichting gegeven. Ze hebben daar genoeg tijd voor. De service zijn goed.

Voor een apparaat die aan de persoonlijke wensen moet voldoen, Is een goed advies van grote meerwaarde

Kakiaij

Onze ervaring is zeer positief wij kopen alles bij expert omdat je goede voorlichting en keuzes krijgt zodat je met een goed gevoel iets koopt tenslotte je koopt iets voor een langere termijn en er... Onze ervaring is zeer positief wij kopen alles bij expert omdat je goede voorlichting en keuzes krijgt zodat je met een goed gevoel iets koopt tenslotte je koopt iets voor een langere termijn en er geen spijt van krijgt

Visser

Voor Expert geldt sinds ik er koop (1977) : “ nomen est omen”. In dit speciale geval is Larmoyeur 100% synoniem met Expert!

Wapen Van Noordbroek

Prima service en werd begripvol en snel geholpen. Echt een aanrader om daar alle electronica te kopen. Ben heel blij met ze. Probeert u het ook eens en je wordt direct vaste klant.