Expert

Vriendelijk personeel winkel en bezorger prijs is goed en komen mooi op tijd volgens afspraak

Coehorst

Telefonisch geïnformeerd naar ereader Kobo Clara 2E. Prijs was/is zeer concurrerend tov Coolblue of Bol. Bovendien kon ook mijn VVV kadobon ingeleverd worden zonder zelf moeilijke codes aan te... Telefonisch geïnformeerd naar ereader Kobo Clara 2E. Prijs was/is zeer concurrerend tov Coolblue of Bol. Bovendien kon ook mijn VVV kadobon ingeleverd worden zonder zelf moeilijke codes aan te moeten melden. Zeer attent dat het product 1 week gereserveerd kon worden.
Deskundig en voldoende personeel, ondanks drukte in de winkel ben ik snel en vriendelijk geholpen.
Expert is een voorbeeld voor fysieke winkels om de strijd aan te gaan tegen het internetshoppen.

Boeijen

De medewerkers en de bezorger zijn zeer vriendelijk helpen je goed en leggen alles duidelijk uit.product wordt met levering netjes geplaatst en gecontroleerd.
Zeer tevreden

Goed overzicht in de winkel voor wat je wil aanschaffen.

Alles uitgevoerd zoals besproken bij de aankoop in de winkel. In de winkel ook goede tekst en uitleg gehad. Petje af voor de monteurs die alles keurig naar de zolder gebracht hebben zonder... Alles uitgevoerd zoals besproken bij de aankoop in de winkel. In de winkel ook goede tekst en uitleg gehad. Petje af voor de monteurs die alles keurig naar de zolder gebracht hebben zonder beschadigingen. 👍

Lammerts

Zeg tegen anderen. dat expert goedis. ik heb ervaring. meerdere malen bij expert gekocht