Expert

Heb nog wat in bestelling dus ik wacht nog even af.
Tot nu prima.

Meedenken met de klant en vriendelijk en deskundig service geven is de reden waarom ik bij Expert Tromp graag klant blijf.

Veenstra

Zonder problemen een wasautomaat van een ander merk en type uitgezocht. Voor de 2e keer een wasautomaat kosteloos omgeruild en wederom, binnen de garantietermijn, helaas weer een defect.
Zonder problemen een wasautomaat van een ander merk en type uitgezocht.
Deze 3e wasautomaat (in iets duurdere prijsklasse, dus iets bijbetaald) wederom laten bezorgen en installeren. Service kan niet beter!!

Ter Harmsel

Kiezen bijna altijd voor onze expert dealer, top service

De winkel van expert is geen verkoopfabriek, men neemt de tijd voor de klant, geeft eerlijk advies en is niet opdringerig. de prijzen zijn scherp genoeg in verhouding tot de concurrentie, maar geen... De winkel van expert is geen verkoopfabriek, men neemt de tijd voor de klant, geeft eerlijk advies en is niet opdringerig. de prijzen zijn scherp genoeg in verhouding tot de concurrentie, maar geen stuntwerk.

Coppola

Ik ben zeer tevreden over Expert
Kom zeker terug voor mijn volgende aankoop.

Lock

Goede ervaring, zowel product, tijdstip van leveren, het nakomen van afspraken en goede kwaliteit uitvoering werkzaamheden