Medewerkster in winkel vriendelijk en deskundig. Levering conform afspraak. Zorgvuldige en deskundige plaatsing. Correcte en vriendelijke medewerkers. Deze winkel is aanrader.
Ik werd zeer goed geholpen en er werd veel moeite gedaan om mijn product te leveren.
Van Wijk
Wij kopen bij voorkeur lokaal, maar dan wel onder bepaalde voorwaarden en Expert Zeewolde voldoet 100% aan die voorwaarden.
Grootte
Bij expert zijn ze altijd bereid je goed te helpen en uit te leggen. Heel vriendelijk personeel. 👌
Mollemans
Ik kom meestal bij Expert Word er altijd fijn te woord gestaan en men denkt mee
Zeer goede service, er wordt hier nog meegedacht. En niet alleen naar de omzet gekeken!!
Van Biezen
Zeer goede service
Reuvers
Zeer vriendelijk personeel, goed geholpen bij het uitzoeken van een combi oven, alle tijd voor de klant.
Vrijdagmiddag een E-reader gekocht was snel/ zeer snel (misschien wel te snel) geholpen met de keuze van het apparaat. Komt er vrijdagavond folders in de brievenbus met daar een mooie...Vrijdagmiddag een E-reader gekocht was snel/ zeer snel (misschien wel te snel) geholpen met de keuze van het apparaat. Komt er vrijdagavond folders in de brievenbus met daar een mooie aanbieding van de desbetreffende e-reader, jammer dat ze me er niet vrijdagmiddag op geattendeerd hebben dat ze maandag in de aanbieding kwamen.