Wij zijn niet in de fysieke winkel geweest, enkel via de webwinkel onze keuze gemaakt. Medewerkster heeft telefonisch uitstekende service verleent.
Snel en goed geholpen
Wolbers
Waarom expert, nu, een mooie winkel, goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom, een aanrader daar jou/ uw aankopen te doen.
Tot nu toe elke keer goed geholpen. Ze luisteren naar j wensen en sluiten daar op aan. Ze nemen de tijd in de winkel ook al is het druk. Fijn om persoonlijk geholpen te worden. En tot...Tot nu toe elke keer goed geholpen. Ze luisteren naar j wensen en sluiten daar op aan. Ze nemen de tijd in de winkel ook al is het druk. Fijn om persoonlijk geholpen te worden. En tot nu toe tevreden.
Galetzka
Had een koffir seperaat gekocht kwam thuis was het niet kompleet gebeld naar de winkel uitgelegd en ze hebben nieuwe besteld en binnen een werk had de nieuwe kortom goede service
Erg goed geholpen bij het vinden van een wasmachine! De levering was goed en het personeel is erg vriendelijk!
Halbersma
Een mooie overzichtelijke winkel waar je niet lang hoeft te zoeken wat je wilt hebben .
Echt een fijne winkel met vriendelijk personeel ze nemen echt de tijd en leggen duidelijk uit
Leemkuil
Prima , maar ze zouden een afspraak makem met LG en daar hoor ik niets van.