Expert

Oldenburg

Het was een goede winkel waar we al lange tijd klant zijn. Een recente ervaring was echter ronduit teleurstellend. Keuze van het product (te weinig in de winkel) gaat vanachter een laptop op de site... Het was een goede winkel waar we al lange tijd klant zijn. Een recente ervaring was echter ronduit teleurstellend. Keuze van het product (te weinig in de winkel) gaat vanachter een laptop op de site van Expert, waarbij de goedkopere keuzes worden genegeerd. Vervolgens blijkt het gekochte apparaat niet naar verwachting te werken, maar deelt de verkoper mee dat omruilen niet gratis is (drie dagen in bezit). Verder wordt ons niet tegemoet gekomen, behalve dan de optie om een monteur langs sturen. Die wachten we dan maar af.

De Vries

Als de vragen reeds positief zijn beantwoord, zou ik zeggen dat dit
reeds voldoende is voor een bezoek aan expert.

De Jonge

Al jaren klant en het advies en de service zijn heel erg goed. Wij zijn zeer tevreden klanten!!!

Lemein

Gebeld voor een Smart TV. Binnen een uur bezorgd. Inclusief installatie en startklaar maken.

Fischer Houtbouw

Omdat Expert Larmoyeur zo'n goede service en dienstverlening heeft, raad ik anderen aan om hier hun producten te kopen.

Wilkens

Leuke zaak en personeel dochter van 8 zei nu al later als ik groot ben koop ik die winkel een wasmachine

Haaksman

Koop heel graag bij Expert goede service vriendelijk personeel ,aandacht en kwaliteit. Een aanrader kopen bij Expert.

Houwing

Wanneer de medewerker van Expert bij u de tv komt installeren, vraag of hij/zij dat wil doen aan de hand van uw persoonlijke voorkeur.