Fijn om voor webwinkelprijzen in een winkel in de buurt te kunnen kopen.
Smit Coers
Een prima zaak en behulpzaam personeel.
Dat kan ik in dit geval beter niet doen.
Een monteur kwam langs om onze TV aan te passen naar digitaal. Dit was snel gebeurd en de zenders geliujk ingesteld en bovendien een nieuwe afstandsbediening opgehaald in de winkel, want...Een monteur kwam langs om onze TV aan te passen naar digitaal. Dit was snel gebeurd en de zenders geliujk ingesteld en bovendien een nieuwe afstandsbediening opgehaald in de winkel, want de oude bleek niet meer (geheel) te funktioneren. Nu werkt alles weer perfect en bovendien bleek ik meer zenders te kunnen ontvangen dan vooheen. Al met al een prima service voor een zeer goede prijs. Hartelijk bedankt!
Een top zaak, met top medewerkers. Meedenken, goed en duidelijk adviseren. Ook de bezorging en aansluiten is gedaan door top adviseurs die kwaliteiten leveren. Expert Castricum komen...Een top zaak, met top medewerkers. Meedenken, goed en duidelijk adviseren. Ook de bezorging en aansluiten is gedaan door top adviseurs die kwaliteiten leveren. Expert Castricum komen wij zeker terug. Top zaak