Goed geholpen in de winkel in harlingen ,alle tijd om alles door te nemen .bezorging op de afgesproken tijd .goed geregeld
Zeer aardige en deskundige medewerkers
TM
Vriendelijk personeel, goede service. Mijn probleem met zowel mijn laptop als koptelefoon was snel opgelost!
Van der Veer
Goed behandeld en vertrouwt gevoel gekregen.
Van Dijk
Goede service wat voor mij belangrijk is,je kunt eventueel terug naar de winkel voor goede informatie. keuze op prijsniveau is er genoeg
Mol
Bij Hogerhuis Expert Harlingen komen wij al vele jaren De service en kwaliteit is goed en het personeel is vriendelijk, behulpzaam en ervaren. Kortom: voor ons een reden om bij elke...Bij Hogerhuis Expert Harlingen komen wij al vele jaren De service en kwaliteit is goed en het personeel is vriendelijk, behulpzaam en ervaren. Kortom: voor ons een reden om bij elke nieuwe aankoop terug te komen
Pieterse
Persoonlijke aandacht. Super fijn dat het er nog is!
Kalkman
Expert Harlingen heeft vriendelijk personeel en geeft een goede service aan haar klanten.
Hofstede
Zeer goede zaak. Zeer klantvriendelijk. Er worden goede producten geleverd.