Wij zijn over de service en informatie en voorlichting over producten zeer tevreden
Lindeblad
Handig om de afmetingen bij de hand te hebben meten is weten andere hoogte dan standaard bv 1.70 , maar er is maar ruimt voor 1.60dan wordt dat bestellen en de leveringstijd in acht...Handig om de afmetingen bij de hand te hebben meten is weten andere hoogte dan standaard bv 1.70 , maar er is maar ruimt voor 1.60dan wordt dat bestellen en de leveringstijd in acht nemen , soms geen keus -1 model. .wensenlijst bij de handen daar samen tot een oplossing komen. Er is altijd wel een mouw aan te passen- vakmanschap= goed advies..
Ik ben al vele jaren klant bij expert Marum en dat tot grote tevredenheid. Top personeel en zeer deskundig, mensen die jouw wensen vervullen! Groetjes van Roelof Kits, Marum.
Voortreffelijke kennis en uitstekende service bij Expert in Marum!
Dees
Snel geholpen, daarnaast paste het product niet in de auto, waarna de verkoper (Joey) aanbood om het even langs te brengen. Topservice!
Graansma
Betrouwbaar, klantvriendelijk en een goede service.
Winter
Deze Expert-winkel is een dorpswinkel , waar je elkaar kent enz. Dat is gemakkelijk, je kunt elkaar ook in privésfeer, er op aanspreken.
Wij doen al heel veel jaren tot volle tevredenheid onze aankopen bij Expert Kramer
Blumers
Uitstekende service
Prima service, als het er niet is kan het besteld worden. Basis produten op voorraad. Prima winkel!