Begrijp nog steeds niet dat bv. het merk Cool Blue in het dorp te zien is. Geweldig om een locale leverancier te hebben. Je hoopt natuurlijk dat het artikel dat je gekocht hebt een lang leven...Begrijp nog steeds niet dat bv. het merk Cool Blue in het dorp te zien is. Geweldig om een locale leverancier te hebben. Je hoopt natuurlijk dat het artikel dat je gekocht hebt een lang leven beschoren is, maar als dat niet het geval is dan is het ook erg handig om je locaal te kunnen redden
Van Manen
Kennis en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel
De Waart
Goede service deskundig advies!
Wijker
Die heb ik al gegeven.
Aan te bevelen
Wellicht door CORONA INVLOED waren meerdere (voor ons ) televisietoestellen niet meer in voorraad. ook bij het informeren in andere zaken bleek dit geen sukses en zijn wij maar overgestapt op...Wellicht door CORONA INVLOED waren meerdere (voor ons ) televisietoestellen niet meer in voorraad. ook bij het informeren in andere zaken bleek dit geen sukses en zijn wij maar overgestapt op een ander toestel. het overgaan van analoog naar digitaal bracht ons in verwarring. ons t.v.toestel bleek te oud en daarom moesten wij nogal snel overstappen op het kopen van een nieuw toestel. Jammer
Zeer tevreden met de keuze, aandacht en service.
Perfect.
Deskundig geinstalleerd
Edam
Ondanks Corona prima telefonisch en via mail geholpen