Expert

Mijn Inventum friteuse lekte binnen de garantieperiode. Hij werd zonder discussie omgeruild voor een nieuw vergelijkbaar type.

Goede zaak, vakkundige mensen met duidelijke uitleg en service
Kom er al jaren voor de aankopen die je in huis nodig hebt aan witgoed en andere elektrische apparatuur.

Lahnemann

Fijne winkel, deskundig en vriendelijk personeel, goede service.

Van der Zwan

Prima prijs kwaliteit. Wij hebben een Etna vaatwasser en Miele steelstofzuiger gekocht. Bevallen beide goed.

Zonneveld

We zijn zeer tevreden met de geleverde service tijdens aankoop, levering, installatie en after sale voor onze aankopen bij expert Hillegom

Medewerkers hebben de TV in huis opgehangen. Ze deden alles in overleg en ze werkten zeer netjes. Ik ben ontzettend blij dat ik dit door het team van Expert heb laten doen.

Blom

Koop bij een winkel ipv online! Deze mensen kunnen je zeer goed advies geven.

Wist wat ik wilde hebben,winkel had het op voorraad, geen gedoe met internet bestelling, inpakken en naar huis.
Ja je betaald meer ,maar geen gedoe en mocht er iets wezen is expert in eerste instantie aanspreekpunt.
Kost wat maar dan heb je ook wat.