Goed advies gekregen in de winkel, de monteurs die het product hebben afgeleverd waren uitstekend. Goede uitleg gekregen, en super vriendelijk
Perfect behandeld
Klantenservice is goed fijne winkel .uitleg prima
Slagter
Er zijn onlinewinkels waar het product iets goedkoper wordt aangeboden. Daar staat wel tegenover dat we zonder hun advies ws een minder passende keuze zouden hebben gemaakt. De service is...Er zijn onlinewinkels waar het product iets goedkoper wordt aangeboden. Daar staat wel tegenover dat we zonder hun advies ws een minder passende keuze zouden hebben gemaakt. De service is uitstekend, ook wb de bezorging en installatie.
Wij kopen al heel lang bij expert
Heb de apparatuur laten installeren tegen betaling. Dit gebeurde professioneel. Tevreden mee. Alleen jammer dat installateur verpakking meenam zonder serienummer eraf te halen. Geeft nu gedoe bij...Heb de apparatuur laten installeren tegen betaling. Dit gebeurde professioneel. Tevreden mee. Alleen jammer dat installateur verpakking meenam zonder serienummer eraf te halen. Geeft nu gedoe bij opvragen Cash Back. Winkelpersoneel helpt wel. Maar toch onnodig gedoe lijkt mij.
Mol
In 1 woord geweldig
Schook
Winkelpersoneel, niet op de hoogte betreffende werking product, geeft koper verkeerde informatie.
De omschakeling van Miele (20 jr) naar nieuwe AED apparaten is was lastig. We moeten wennen aan de totaal tijd bij ECO stand. Duurt veel langer dan we gewend zijn. Fijn is dat in de droger sensoren...De omschakeling van Miele (20 jr) naar nieuwe AED apparaten is was lastig. We moeten wennen aan de totaal tijd bij ECO stand. Duurt veel langer dan we gewend zijn. Fijn is dat in de droger sensoren zitten die het vocht meten. Zo begin je bij 3 uur maar je ziet de tijdsduur snel aflopen. Tot nu toe tevreden over de apparaten.