Ik werd getipt door een medebewoner over de uitstekende service die Expert biedt ik wilde al lang 2 nieuwe tv's en onwetend hoe ik ben dacht ik dat bij een lokale winkel de prijzen véél hoger zouden...Ik werd getipt door een medebewoner over de uitstekende service die Expert biedt ik wilde al lang 2 nieuwe tv's en onwetend hoe ik ben dacht ik dat bij een lokale winkel de prijzen véél hoger zouden liggen..niets is minder waar, zeer betrouwbaar en ik weet mocht ik vragen hebben over de aangeschafte producten zij altijd voor mij klaar zullen staan veel fijner dan online iets kopen!!!!
Zeer goede en positieve ervaring
Deze winkel is zeker aan te bevelen.
Expert zevenaar, goede service.
Joel
Vaatwasser via Expert Zevenaar. Telefonisch contact was helder en snel. Inmeten, bestellen en plaatsen van de vaatwasser uit de kunst door een medewerker (Gidian?) met kennis, kunde en hart voor de...Vaatwasser via Expert Zevenaar. Telefonisch contact was helder en snel. Inmeten, bestellen en plaatsen van de vaatwasser uit de kunst door een medewerker (Gidian?) met kennis, kunde en hart voor de zaak. Ouderwetse No-nonsense Service (met een hoofdletter S). Dik tevreden. Top.
Zeer tevreden over vakkundige voorlichting bij het maken van een keuze in de winkel en aansluiting van apparatuur bij ons thuis
Baars
Value for money.
Goede service en je wordt goed geholpen 👍
Ik ben nog nooit in de winkel in Zevenaar geweest, maar het e-mail contact verliep vlekkeloos.
Van Der Meijden
Een prettige winkel. personeel heeft goede kennis aangaande het product. Daarnaast was de levering ervan perfect. Kom graag terug.