A.

Alles was goed geregeld, wat ik miste was een bevestiging van mijn bestelling dat heb ik als onprettig ervaren.

Reactie Express Wear Bemmel:

Wanneer er een order wordt geplaatst, wordt er standaard (automatisch) een orderbevestiging verstuurd. Daarnaast gebeurd hetzelfde wanneer de bestelling is verzonden. Zo ook bij u.
Op 28 juli...
Op 28 juli jl. om 23:16 uur de orderbevestiging en op 30 juli jl. om 10:30 het bericht dat uw bestelling is verzonden.

Yvon

Snel geleverd heel veel keuze

R

Ben zeer te vreden.

Paul Sip

Mooie aanbieding en snelle levering.

Mariska Tempel

Altijd eerlijke en oprechte medewerkers. Zullen altijd zeggen of iets wel of niet goed staat en daarbij ook heel vriendelijk. Kom er graag!

Marco van der Wilk

Makkelijk besteld en snel geleverd. Goed verpakt

Meersman Monique

Jammer dat het onmogelijk is terug te sturen daar het niet past
Post nl maar dan 16 €
post 18 €
en de broek kost 49,98 €

Reactie Express Wear Bemmel:

Wij begrijpen niet helemaal wat u hiermee bedoelt. U kunt bij ons artikelen die niet naar wens zijn gewoon binnen een retourtermijn van 14 dagen naar ons terugsturen, ook wanneer deze in de sale... Wij begrijpen niet helemaal wat u hiermee bedoelt. U kunt bij ons artikelen die niet naar wens zijn gewoon binnen een retourtermijn van 14 dagen naar ons terugsturen, ook wanneer deze in de sale zijn gekocht.
We zien overigens op basis van uw e-mailadres ook geen historische aankopen en een klantenaccount in ons systeem staan.