Monique

Mooie merken

Hofmans

Gemakkelijk bestellen

Noordenbos

Goed op de hoogte gehouden wat het vervoer betreft.

Maur1

Voor de eerste keer iets besteld en ben zeer tevreden.

Annemarie

Zeer goede service

Merijn

Reactie Express Wear Wijchen:

Fijn dat u de broek heeft ontvangen. Echter, adverteren wij niet met binnen 24 uur geleverd. Afgelopen weekend heeft de PostNL te kampen gehad met de al reeds ontstane Black Friday drukte, waardoor... Fijn dat u de broek heeft ontvangen. Echter, adverteren wij niet met binnen 24 uur geleverd. Afgelopen weekend heeft de PostNL te kampen gehad met de al reeds ontstane Black Friday drukte, waardoor een aantal pakketten helaas wat later geleverd zijn. Normaliter had u uw bestelling inderdaad de volgende dag al wel moeten ontvangen, ondanks we hier niet mee adverteren.

kazemier

Redelijk

Reactie Express Wear Wijchen:

We begrijpen niet helemaal wat u bedoelt. Wij vragen inderdaad een kleine vergoeding voor een retourzending, maar sturen geen retourformulieren met antwoordnummers mee zoals u beschrijft in uw mail.... We begrijpen niet helemaal wat u bedoelt. Wij vragen inderdaad een kleine vergoeding voor een retourzending, maar sturen geen retourformulieren met antwoordnummers mee zoals u beschrijft in uw mail.
Dat we retourkosten vragen wordt overal gecommuniceerd. U kunt een retourlabel aanschaffen bij ons (de goedkoopste optie), op eigen gelegenheid retourneren of de retourkosten laten inhouden op het te crediteren bedrag. U ontvangt van ons een barcode welke u kunt laten scannen bij een PostNL punt. Dit heeft niet veel met een antwoordnummer te maken.
Daarnaast is uw mail wel degelijk beantwoord; vandaag om 09:10 uur.

Expresswear.nl

Prima!

Mayken Prosman

Altijd netjes verpakt, optijd je pakketje binnen.