Annemarie

Top. Betrouwbaar. Snel.

L.E.

Alles goed geregeld

T D

Voor het eerst bij expresswear.nl besteld. Duidelijke website.

Reactie Express Wear Wijchen:

Fijn dat uw eerste bestelling een succes is geweest! We hopen dat u veel plezier ervaart van uw aankoop! :-)

R. Podt

Makkelijk bestellen via de overzichtelijke site

Tanja

Domblondje

Blouse besteld en was helaas te klein. Je moet zelf de retourkosten betalen van € 4,95! Deze blouse is op diverse websites te koop en gratis om te ruilen. Dus u begrijpt mss; mij zien ze hier niet... Blouse besteld en was helaas te klein. Je moet zelf de retourkosten betalen van € 4,95! Deze blouse is op diverse websites te koop en gratis om te ruilen. Dus u begrijpt mss; mij zien ze hier niet meer terug, ;-)

Reactie Express Wear Wijchen:

We betreuren het feit dat u een slechte review plaatst door de retourkosten die wij vragen.
Een gevoelig punt, dat weten we. Echter, hebben we er wel zeer bewust voor gekozen om dit door te voeren. Niet om klanten te 'straffen', maar met het oog op een groenere toekomst.
Meer over onze gedachtengang hierachter hebben we beschreven in een blog: https://www.expresswear.nl/blog/blog-overzicht/waarom-retourkosten

Loes Swart

Overzichtelijk en snelle afhandeling

Elly

Mijn ervaringen met Expresswear zijn positief!