Mendel Frankvoort

Het bestellen van kleding online en het fysiek kopen in de winkels

Bij het bestellen van kleding had ik de producten binnen 48 uur in huis. Netjes verpakt.
Verder de service in de winkel. Soms kijken er 2 verkoopmedewerkers mee. Om mee te denken. Helemaal top.

Opmerkingen en/of tips

waarom kan ik alleen goederen afhalen in de winkel en niet op het hoofdkantoor in Westervoort. EW zou daar een extra service kunnen verlenen naar de klant toe

Ineke

Heel goed

Duidelijke site, snelle levering en mooie producten

Ga zo door!

José de Jonge

Het bestelproces en de levering verlopen prima.

Er wordt redelijk snel geleverd en de tracking info is duidelijk.

Opmerkingen en/of tips

Het sturen van een aankoopbevestiging per email komt toch vriendelijke over. Ook wanneer er, zoals in mijn geval, een artikel ineens niet leverbaar blijkt, is een mededeling per email prettig. Het sturen van een aankoopbevestiging per email komt toch vriendelijke over. Ook wanneer er, zoals in mijn geval, een artikel ineens niet leverbaar blijkt, is een mededeling per email prettig.
Nu was het een verrassing bij het uitpakken van de zending en moest ik zelf op zoek gaan in de bankgegevens om erachter te komen dat dit artikel kennelijk niet vergeten was omdat het aankoopbedrag was teruggestort.

Reactie Expresswear.nl:

Bedankt voor de uitgebreide review.
Bedankt voor de uitgebreide review.
Wij hebben dit even nagekeken en ik zie dat er meerdere mails naar u verstuurd zijn. Als eerste een bevestiging van uw bestelling op 9 augustus om 07:54 uur. Daarnaast hebben we op dezelfde dag om 14:18 uur een mail verstuurd met het bericht dat de spencer helaas niet meer leverbaar was. Vervolgens hebben we om 14:20 uur een verzendbevestiging mét track en trace verstuurd. Dit allemaal naar het e-mailadres welke u ook heeft ingevuld bij het schrijven van deze review.

J.Schennink

Fijne winkels.

Vriendelijk en kundig personeel, kleding in variabele prijsklasse.

Mirelle Dassen - Betsch

Heel tevreden! Bestelling goed en snel verzonden.

Snelle verzending, goed verpakt!

Opmerkingen en/of tips

Persoonlijk zie ik een artikel op foto graag getoond in een maat 38 maar zeker ook in maat 44. Dan krijg je een beter beeld vh zelfde artikel in 2 verschillende maten

Boonstra

Snelle levering.
Goede aanbiedingen return procedure vlot afgehandeld.

Goed verpakt
Snelle verzending

Geen tips

Wilma

Zeer fijne ervarin

Overzichtelijke site

B. Sanders

Snelle levering en goede merken.

Snelle levering en sparen van punten

Opmerkingen en/of tips

Ik mis het merk Jane lushka

Reactie Expresswear.nl:

We hebben nog 29 artikelen van Jane Lushka - in de sale - op onze website staan.
Helaas gaan we wel stoppen met dit merk en wordt de collectie dus niet meer opnieuw aangevuld.

Lamis

Snel inleveren

Mooie merken

Gratis boven 50 niet 75

R. Klepper

Uitstekend

Geboden artikelen zijn ook echt op voorraad en daardoor ook een snelle levering gegarandeerd

Opmerkingen en/of tips

Ga zo door. Hier kunnen andere een voorbeeld aan nemen