Grote keuze aan kunst
Reactie Exto.nl:
Bedankt voor je positieve review van je aankoop op exto. Veel plezier gewenst met het werk van kunstenares Erica Kraan. We zien je graag terug op exto!
Beste Marcel, bedankt voor je review en verbetertip! We zullen deze zeker meenemen in verbeteringen aan onze webshop en exto. Ik wens je veel plezier met het aangekochte werk!
Met vriendelijke...
Bedankt voor je enthousiaste review! Ik wens je veel plezier met het werk.
Mirjam Hijmans
Exto
Hartelijk dank voor uw review, fijn om te lezen dat u blij bent met het werk van Madelief Buisman. Ik wens u er veel plezier mee.
Hartelijk dank voor je positieve review! We zien je graag terug op www.exto.nl en wensen je veel plezier met het aangekochte werk.
Bedankt voor je reactie! Ik ben benieuwd wat we kunnen verbeteren aan de informatie over het verloop van de order. Dat horen we graag hier of op sales@exto.nl.
We zien je graag terug in onze...
Bedankt voor je review, leuk om te zien dat ook extokunstenaars bij andere extokunstenaars kopen. We zullen je verbeterpunt bespreken, bedankt voor de feedback.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met het werk en wij zien u graag terug op exto.