Exto.nl

Reactie Exto.nl:

Bedankt voor je review! Inderdaad kun je via exto.nl niet inzoomen op een werk, maar de op de site van de kunstenaar vaak wel.
Bv bij dit werk https://www.exto.nl/werk/257263881_Vogel.html kun...
Bv bij dit werk https://www.exto.nl/werk/257263881_Vogel.html kun je met de muis over het werk gaan en met een klik inzoomen, waarna er nog verder kan worden ingezoomd.
Mocht je nog verbeterpunten hebben over de informatie over het verloop van de order, dan hoor ik dat graag!
Graag tot ziens op exto.nl.

Ignace

Het contact ivm de verzending verliep vlot. Het was de kunstenaar Ruud Becker die zorgde dat het kunstwerk goed verpakt arriveerde.

van der Aart

Duidelijk , verschillende kunst.

Ria van Heteren

Ontzettend blij met exto.nl ik ben al jaren fan en heb ook al jaren een site hier de beoordeling is heel goed ik ben jullie zeer dankbaar

Boom

(Bewerkt)

Mijn eerste contact met Exto. Vriendelijk telefoongesprek gehad en verder de online bestelling gedaan.

Reactie Exto.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zien u graag nog eens terug op exto.nl.

Wim van den Berg

Geweldige DVD van Gerard Hendriks gekocht

Kamon

Interessant aanbod, matige site

Ruben

Het mooiste schilderij dat ik me maar kan wensen

Reactie Exto.nl:

Hartelijk dank voor uw review! Ik heb via email contact met u opgenomen over uw opmerkingen.

Ervaring was positief

Reactie Exto.nl:

Hartelijk dank voor je review over je aankoop bij exto.nl. Mocht je tips voor ons hebben om de informatie over het verloop van de order te verbeteren, dan horen we dat graag.
Graag tot ziens op...
Graag tot ziens op exto.nl!

Monique De Ruijter-grapendaal

Heel leuk en gevarieerd aanbod
Goed contact en begeleiding via exto crew.
Alles verloopt zo heel netjes.
Tot zeker een volgende kunst aankoop!!

Reactie Exto.nl:

Fijn te lezen dat je tevreden bent en graag tot een volgende keer!