Ik heb twee maanden gewacht op werk. Twee maanden...Ik zou gecontacteerd worden binnen een week. Na twee maanden later krijg ik bericht over een vacature waar we het niet eens over hadden…
Ik heb twee maanden gewacht op werk. Twee maanden zonder inkomen, omdat ik ervandoor ging op hun woorden dat ik echt een bijpassende en goedbetaalde baan kon krijgen..
In Rotterdam reageren ze niet eens op hun berichten.
Jullie doen jullie werk naar behoren.
Profiel die door Berry is opgesteld was perfect. Kennismaking was fijn en informatie was duidelijk.
Danny van den Bergh
Ik vind het heel belangrijk dat mensen oprechte interesse in je tonen en Amali doet dat mijns inziens.
Prima communicatie
Charel Visser
Alleen maar positief over de hele ervaring met Extra Talent.
Top
Extra Talent Nijmegen
Zeer professioneel
Mourad Akdidch
Heel fijn intakegesprek gehad met Roos! Ze gaf een duidelijk beeld van de vervolgstappen en stelde de juiste vragen om mij goed te leren kennen. Wat ik vooral ook fijn vond is dat het gesprek met...Heel fijn intakegesprek gehad met Roos! Ze gaf een duidelijk beeld van de vervolgstappen en stelde de juiste vragen om mij goed te leren kennen. Wat ik vooral ook fijn vond is dat het gesprek met Roos gemakkelijk ging en ze ook na het gesprek erg toegankelijk was en liet zien dat ze bezig was met mijn profiel schetsen!