Ik ben over het algemeen erg tevreden. Contact met Michel en Janneke is erg goed. Ze antwoorden snel, denken mee, zijn behulpzaam en oprecht geïnteresseerd. Ze hebben een leuke uitdaging voor me... Ik ben over het algemeen erg tevreden. Contact met Michel en Janneke is erg goed. Ze antwoorden snel, denken mee, zijn behulpzaam en oprecht geïnteresseerd. Ze hebben een leuke uitdaging voor me gevonden waar ik veel plezier en voldoening uit kan halen. Vandaar een dikke 8 als beoordeling.

Andy Hagedoorn

Alleen VOG hadden we iets eerder moeten weten.

Geweldige contactpersonen ben heel blij

Ellen Plasman

Leuke mensen

Uitstekend service van Kevin.Zijn manier hoe hij mij heeft gemotiveerd,zijn feedback,zijn manier hoe hij communiceerd.Wat ik ook uitstekend vond is de mails die mik goeie tips gaf hoe ik mezelf moet... Uitstekend service van Kevin.Zijn manier hoe hij mij heeft gemotiveerd,zijn feedback,zijn manier hoe hij communiceerd.Wat ik ook uitstekend vond is de mails die mik goeie tips gaf hoe ik mezelf moet voorbereiden.Top service van Kevin.Alles was goed .
Ik had meerdere gesprekken met andere uitzend bureaus ,maar met bij extra talent was het zeker de beste.Gefeliciteerd met jullie goeie service.

Ik heb geen feedback, ben tevreden met hoe het nu gaat.

Shilpa Ganvir

Best service

Jullie onderscheiden zich en zijn erg uniek. Dat vind ik een hele grote compliment waard.

Fitzgerald Lesnoesa

Doe meer aan webcare: ik zag negatieve recensies (2019) op facebook maar weinig response van jullie kant. Gelukkig zag ik meer recentere interacties. Helaas blijven negatieve ervaringen lang hangen.