Het gesprek verliep goed. Hopelijk kan ik via jullie ook een mooie nieuwe baan krijgen.
Martha Vermolen
Snelle reactie; prettige manier van communiceren en deskundig.
Ik zo9u voorgesteld worden bij een bedrijf maar ik heb nooit meer iets vernomen; jammer. Op dit moment heb ik al een invulling voor een baan.
Super benadering, meteen het idee om te slagen met het zoeken naar een nieuwe baan. Goede en fijne communicatie.
Jasper is een zeer prettig persoon die echt aandacht voor je heeft en op een duidelijke manier communiceert. Heeft goed kijk op de mogelijke match tussen mij en mijn nieuwe werkgever gehad.
Daniël de Jong
Heldere communicatie, leuk contact met de medewerker, snelle service.
Ik ben tevreden over jullie
Lieke
Het was een fijne kennismaking, waar goed naar je geluisterd wordt en passende functies voor je worden gezocht. Ook in het vervolg traject krijg ik goede ondersteuning en word ik goed geholpen.
Elroy Haarbrink
Zeer tevreden of het contact met Max en zijn collegas en de voortvarendheid waarmee Extratalent voor mij op zoek is naar een uitdagende inkoopfunctie.