Het persoonlijk contact is actief te noemen, rekening houdend met je werk en privé. Als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk via extra talent de juiste werkplek gevonden waar ik prima pas. Er is...Het persoonlijk contact is actief te noemen, rekening houdend met je werk en privé. Als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk via extra talent de juiste werkplek gevonden waar ik prima pas. Er is kordaat opgetreden en de aanstelling is snel tot stand gekomen. Men wist bij PZ ook de juiste voorwaarden reeds in te vullen door voorafgaande communicatie. Dat was tevens fijn, er is direct een gesprek over je sollicitatie mbt werkplek ipv arbeidsvoorwaarden (salaris, werktijden en vakantiedagen b.v.)
Mijn dank, ik ga weer met plezier naar mijn werk !
Professioneel en vriendelijk
Bas Van Tongerloo
Geen verbetermogelijkheden
Nick van B.
Prettig gesprek gehad waarin werd meegedacht en vervolgens snel geschakeld.
Winnie Scherpenzeel
Ik beoordeel Extra Talent en Michel Klooster (en tevens Julia van t Veer) erg goed.
Ruud Scholten
Ik ben in het verleden al vaker in contact geweest met Extra Talent. Helaas is het nog nooit tot een daadwerkelijke baan gekomen maar men komt wel betrouwbaar en professioneel over.
Ahmed Al Nawab
Uitstekend
Top
Betere focus waardoor er meer duidelijkheid is vooraf.