Leuke en lieve mensen, zeer inlevend en luisteren goed naar wat je wensen zijn.
Fijn en duidelijk gesprek!
Joao Pina
Te vreden met extra talent
Arie Blonk
Goed en vlot contact. En hij geeft een update.
Goed en professioneel
Ik ben goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Maarten heeft vrij goed ingeschat waar ik naar op zoek was en de komende tijd gaat uitwijzen of ik ook een goede keuze heb gemaakt.
Mike van Doorn
Het assessment voorafgaand aan het kennismakingsgesprek vind ik erg misleidend. Ik was het niet helemaal eens met de uitkomsten, vooral die m.b.t. tot mijn inzet. Door de uitkomsten had ik het...Het assessment voorafgaand aan het kennismakingsgesprek vind ik erg misleidend. Ik was het niet helemaal eens met de uitkomsten, vooral die m.b.t. tot mijn inzet. Door de uitkomsten had ik het gevoel dat ik voorafgaand aan mijn gesprek met Janine al kansloos was. Vervolgens hoor ik tijdens het gesprek dat ik het assessment erg goed had gemaakt, omdat er voornamelijk naar het taalkundige deel wordt gekeken. Ik heb mij dus onnodig druk gemaakt.
Mensen zijn mijns inziens ook te complex om aan de hand van een aantal vragen een goed beeld te krijgen over iemand zn persoonlijkheid en werkethiek. Veel geschetste situaties en stellingen uit het assessment zijn voor meerdere interpretaties vatbaar en het hangt altijd af van talloze factoren hoe iemand reageert in een bepaalde situatie. Beslisbomen zijn gewoonweg te onmenselijk en ongenuanceerd om er een betrouwbare karakterschets mee te maken.
Ervaringen, resultaten en referenties vind ik persoonlijk een stuk betekenisvoller.
Joe Cramm
Nikita is echt een topper! heeft me echt uitstekend geholpen en nog steeds!