Zoals al besproken is het erg prettig altijd antwoord te krijgen op een bericht , hoe kort ook. Maar dat je iig even weet dat het opgepakt wordt.
Alexandros Al Ouanli Kalathas
Ik had een hele leuke sollicitatie gesprek met een ervarend persoon. Zo iets kom je tegewoordig niet zovaak tegen. Ik ben heel tevreden.
Sebastian
Top! Binnen 1 dag een baan.
Dennis Caljouw
Het is heel fijn om als starter terecht te komen bij een ervaren consultant. Ik krijg aanbiedingen van bedrijven waar ik zelf nooit over na had gedacht.
Zoals beloofd zijn de medewerkers voor mij aan de slag gegaan, met een positieve uitslag!
Er is meteen contact met me opgenomen voor een afspraak op kantoor, goede verwelkoming en je wordt echt goed ondersteund bij het zoeken naar de juiste baan.
Vriendelijke mensen
Laura
Xhenita komt spontaan, zelfverzekerd, helder en oprecht over. Tijdens elk contactmoment zie je wie zij is. In de vacatureteksten, aan de telefoon, in de mail en tijdens het intakegesprek. Ze...Xhenita komt spontaan, zelfverzekerd, helder en oprecht over. Tijdens elk contactmoment zie je wie zij is. In de vacatureteksten, aan de telefoon, in de mail en tijdens het intakegesprek. Ze schrijft super leuke, creatieve vacature teksten, komt over alsof ze oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en alsof ze heel goed is in wat ze doet. Een geweldige combi. Ze heeft humor en is niet bang om zichzelf te laten zien, inclusief de kwetsbare kant. Dat maakt haar makkelijk benaderbaar en zorgt ervoor dat zij een vertrouwde omgeving creëert waarin de ander ook zichzelf durft te zijn. Ik heb een top ervaring gehad tot zover met Xhenita. Het zorgt ervoor dat ik niet alleen door haar geholpen wil worden, maar ik ook haar wil helpen (gunfactor!).
Marcel Theesing
Blijf deze persoonlijke benadering handhaven
Anthony van de Burgt
Fijne gesprekken en serieuze input vanuit iedereen. Dat maakt de hulp van Extra Talent zo fijn.
Bedankt Merel en Stan voor jullie meedenken en hulp