Complimenten voor Stan Strijbosch en Jennifer van Benthem.
Tijdens proces , de kandidaat updaten wat betreft nieuwe vacatures en welke hij eventueel kan gaan bezoeken , biedt meer hoop en uitzicht. Inplaats van niks horen. No oeffense only Tip.
Ik vind het niveau van extra talent heel goed. De betrokkenheid is zeer hoog en dat waardeer ik heel erg.
Janine is een erg gedreven en enthousiaste vrouw. Ze is professioneel en kan goed inschatten welke potenti�le werkgever een juiste match voor een kandidaat. Ook het contact met Janine vond ik erg...Janine is een erg gedreven en enthousiaste vrouw. Ze is professioneel en kan goed inschatten welke potenti�le werkgever een juiste match voor een kandidaat. Ook het contact met Janine vond ik erg prettig. Zij bereide mij voor op de sollicitatiegesprekken en naderhand hadden we contact om te bespreken hoe het gesprek was verlopen. Tussentijds hield Janine mij op de hoogte van ontwikkelingen omtrent potenti�le werkgevers.
Was goed en werd uitgebreid uitgelegd en niet gehaast. Komt afspraken na.
Zeer tevreden!
Irene Bodde
Ik heb verder geen op- of aanmerkingen. Alles verloopt heel fijn.