Vond een fijn en verhelderend gesprek. Vervolg is duidelijk!
Freek Bruininck
Alles is goed begeleid en gecommuniceerd, enceen leuke werkomgeving. Dit gaat goed komen.
Voor het daadwerkelijk plaatsen van een profiel zou ik aanbevelen het profiel eerst door de kandidaat te laten goedkeuren. Zo kunnen fouten eruit gehaald worden en eventuele aanpassingen worden...Voor het daadwerkelijk plaatsen van een profiel zou ik aanbevelen het profiel eerst door de kandidaat te laten goedkeuren. Zo kunnen fouten eruit gehaald worden en eventuele aanpassingen worden gedaan.
Remy van Heugten
Nvt
Zoals blijkt uit de gegeven punten een goede score!
Monica Weijers
Erg betrokken en steken veel tijd in hun klanten.
Sherwan Amin
Bedankt voor alles! Jullie hebben een aardige en respectvolle personeel en zij zijn altijd bereid te helpen.
Damian van Dolder
Tot zover niks om op aan te merken. Het persoonlijke contact werkt ontzettend fijn en er wordt duidelijk geïnformeerd over de bedrijven en gesprekken/afspraken.
Cheyenne Laduk
Ik ben erg tevreden. Het was een fijn intakegesprek en alles is duidelijk uitgelegd!!