Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding

Ik heb meer (zelf)vertrouwen gekregen door de opleiding.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw positieve recensie, mooie cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en de docent u goed bevallen is. Wij van Fabius staan voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt.... Dank voor uw positieve recensie, mooie cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en de docent u goed bevallen is. Wij van Fabius staan voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Kleine klassen zorgen voor meer aandacht waardoor onze cursisten ook zelf groeien. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ben erg blij dat ik deze opleiding heb gevolgd en dat ik hierdoor verder kan komen en solliciteren naar een andere baan.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw positieve recensie, mooie cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en de docent u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Loraine Hooijman

Een hele leuke leerzame opleiding met een leuke docent.

Reactie Fabius Opleidingen:

Beste mevrouw Hooijman, dank voor uw positieve recensie, mooie cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en de docent u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ik heb dit als heel prettig ervaren. kleine klas en altijd tijd voor vragen.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw positieve recensie, mooie cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding u goed bevallen is. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ik vond het prettig om zo les te krijgen en een Top Docente

Reactie Fabius Opleidingen:

De opleiding is praktijkgericht.

Reactie Fabius Opleidingen:

Ik heb hier veel geleerd, fijne leerkracht. Kon altijd met al mijn vragen terecht. Kijk hier heel positief op terug.

Reactie Fabius Opleidingen:

Ik vond dat we een fantastische lerares hadden en ik heb heel veel geleerd.

Fijne docent goede uitleg

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw positieve recensie, prachtige cijfers en aanbeveling! Fijn om te lezen dat de opleiding en met name de docent u goed bevallen zijn. Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Opleidingsmaterialen waren goed & duidelijk. De docent legde alles goed, eenvoudig & begrijpelijk uit. Je zag dat ze haar best deed. Haar Power Points hebben veel geholpen, misschien een goede extra... Opleidingsmaterialen waren goed & duidelijk. De docent legde alles goed, eenvoudig & begrijpelijk uit. Je zag dat ze haar best deed. Haar Power Points hebben veel geholpen, misschien een goede extra lesmateriaal voor studenten.