Geef je waardering voor de docent
Geef je waardering voor de opleiding

Marjolijn Werumeus Buning

Ik heb de opleiding BKB gevolgd in de individuele lesvariant bij Fabius. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Op je eigen tempo werken en individuele uitleg indien nodig. Mijn docente heeft zeer... Ik heb de opleiding BKB gevolgd in de individuele lesvariant bij Fabius. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Op je eigen tempo werken en individuele uitleg indien nodig. Mijn docente heeft zeer veel kennis en kon dit ook goed overbrengen. Aangezien dit een kleine groep was, was er zeel veel aandacht voor iedereen.

Katarzyna Przygodzka

Helaas was ik gebeld dat de klassikale PDB opleiding niet mogelijk is bij mij in de buurt maar snel hebben wij andere mogelijkheid gevonden. Ik vond het heel prettig dat zij mij hebben gebeld en... Helaas was ik gebeld dat de klassikale PDB opleiding niet mogelijk is bij mij in de buurt maar snel hebben wij andere mogelijkheid gevonden. Ik vond het heel prettig dat zij mij hebben gebeld en niet heen en weer via e-mails daarover gecorrespondeerd. Zo konden wij samen sneller beste oplossing voor mijn vinden. Zo ben ik terecht gekomen bij individuele opleiding waar ik alsnog docent in de klas had die mij altijd kon helpen als ik met iets niet uit kon komen.
Ik vind het jammer dat Fabius opleidingen op MBO niveau einden anders zou ik mij volgende opleiding graag via hun willen doen.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw review en aanbeveling! Fijn te lezen dat de opleiding Administratief Medewerker u goed bevallen is! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Een prima opleiding welke voor mij net te makkelijk was.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw mooie beoordeling en natuurlijk aanbeveling! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

Ingrid Blokzijl

Positief, prima verzorgd.

Reactie Fabius Opleidingen:

Dank voor uw heel mooie beoordeling en natuurlijk aanbeveling! Vriendelijke groeten, Fabius Opleidingen

De opleiding is zeer breed en uitgebreid en behandeld de meest voorkomende onderwerpen. Ik vond het lesmateriaal over het algemeen duidelijk en goed opgebouwd. Ik vond het studietempo te hoog. Ook... De opleiding is zeer breed en uitgebreid en behandeld de meest voorkomende onderwerpen. Ik vond het lesmateriaal over het algemeen duidelijk en goed opgebouwd. Ik vond het studietempo te hoog. Ook bleek de lesstof van de laatste module te veel en op het examen was er naar verhouding te weinig tijd. Veel heb ik te danken aan de docente (Esther Ambachtsheer), die veel moeite heeft gedaan om moeilijke concepten heel eenvoudig uit te leggen. Zij is zeer enthousiast en een enorme motivator. Ook heeft zij veel kennis en ervaring. Ik zou bij een volgend lestraject voor haar kiezen als docente.

Nancy Mouthaan

1e jaar van de secretaresse opleiding heb ik als goed ervaren. Klassikale vorm . De docent heer Straub was geduldig en doceerde op een manier zoals het hoort
Voor het 2e jaar had Fabius niet...
Voor het 2e jaar had Fabius niet voldoende leerlingen voor de secretaresse opleiding en was ik genoodzaakt de opleiding af te maken in een concept : meerdere leerlingen met verschillende cursussen in een lokaal . Ik vond het VERSCHRIKKELIJK: onprofessioneel, rommelig, goedkope , makkelijke manier van lesgeven. Eerder heb ik hier al uitvoerig een brief over geschreven naar Fabius. Als ik geweten had dat het 2e jaar een vorm van LOI cursus was dan had ik nooit voor Fabius gekozen.
Waardering docent 1e jaar: 8
2e jaar: 4/5
Waardering opleiding 1e jaar: goed
2e jaar: waardeloos

Het was een goede opleiding. Ging wel erg snel. De examens waren te groot voor de tijd die je ervoor kreeg. Te veel examenstof in te weinig tijd.

(Bewerkt)

Fabius adverteert met het leren om de hoek, voor mij was dat Hilversum. Dat werd Utrecht en een ander dagdeel. Gevolg hoge reiskosten. Het tempo ligt behoorlijk hoog maar alle modules met nette... Fabius adverteert met het leren om de hoek, voor mij was dat Hilversum. Dat werd Utrecht en een ander dagdeel. Gevolg hoge reiskosten. Het tempo ligt behoorlijk hoog maar alle modules met nette cijfers gehaald op het typen na dat lukte niet. Geen diploma behaald. Ik had mij ingeschreven voor 2 opleidingen en ging er van uit dat deze zou plaatsvinden op dezelfde locatie maar nee te weinig aanmeldingen kon alleen op een andere locatie en met verschillende opleidingen tegelijk in een groep. Dus voor jezelf werken en vragen als het niet snapt. Een soort thuisstudie op locatie. Zonde van het geld. Na bovenstaande ervaring te hebben gedeeld werd ik gebeld door het Team Fabius en heb ik alsnog certificaten ontvangen van de afgesloten modules met behaalde cijfers. Ik heb nu het gevoel dat de 9 maanden inspanning niet voor niets is geweest dat is heel fijn.

Prima opleiding, alleen is klassikaal les ontvangen beter dan in een groep waar meerdere opleidingen worden gegeven.
Ik miste de interactie van medestudenten.

Merel Willems

Hele fijne leraar gehad! Rudi heeft me alle opleidingen gesteund, hoe het ook ging! Erg naar me zin gehad.