Heel fijn bedrijf, ontzettende fijne en ervaren monteurs. Men denkt met de klant mee en geeft goed advies. We zijn heel tevreden!
Donners
Een goeie service met uitleg van materiaal en vakmensen in het leggen van pvc en het afmaken van de plinten rond om .
Kuiper
Leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goed personeel.
Lex Goulooze
0p zoek naar een nieuwe vloer 5 x op de zaak geweest waar we vriendelijk werden geholpen. Vloer uit gezocht en offerte laten maken , aangegeven dat we interesse hadden in de offerte ... maar worden...0p zoek naar een nieuwe vloer 5 x op de zaak geweest waar we vriendelijk werden geholpen. Vloer uit gezocht en offerte laten maken , aangegeven dat we interesse hadden in de offerte ... maar worden ineens niet meer terug gebeld ... Dave belooft te bellen maar doet dat niet ... 1x oké... na 2de x zelf gebeld en voicemail ingesproken... Nu 2 weken later nog niks gehoord ... ONBESCHOFT GEDRAG
Eric Wessels
Goed bedrijf
Hoop
Geweldig resultaat. Vriendelijke vaklui, netjes gewerkt en vooral goed "meedenkend". Kortom; mooie vloer en dus heel tevreden.
Klinkenberg
We zijn zeer tevreden over onze pvc vloer. Het leggen van de vloer verliep prima en over de service zijn we ook zeer tevreden
Kinderdagverblijf Zoet
Prima en duidelijke persoonlijke uitleg, ruime keuze in assortiment.
Geene
Een zeer positieve ervaring
M.Peulen
Wij hebben het bedrijf als zeer vriendelijk en duidelijk en vakkundig ervaren.