Super deskundig geholpen bij het eerste bezoek. Daarna snel en vakkundig de pvc vloer gelegd.
Rian van der Meijden
In een woord geweldig. Zij denken mee, zijn flexibel, we hadden zeer vakbekwame mensen over de vloer. Wij hoeven de volgende keer niet meer na te denken waar we een klus laten doen.
Halmans
Goede adviezen - nauwkeurig afspraken nakomen - zeer vriendelijke werkmensen - meedenken - goede afwerking - prima service - goed bereikbaar bij vragen enz. - breed aanbod aan producten
Milou Wehrens
Een ontzettend fijne ervaring! Ervaren mensen die passie hebben voor hun vak! Fantastisch resultaat op zeer korte tijd!! De gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Gewoonweg een geweldig goede...Een ontzettend fijne ervaring! Ervaren mensen die passie hebben voor hun vak! Fantastisch resultaat op zeer korte tijd!! De gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Gewoonweg een geweldig goede ervaring!
Trafas
Goede communicatie en vakmanschap
Marjo Damoiseaux
Een zeer professioneel bedrijf met zeer net en correct personeel.
Ruyters
Ben zeer tevreden. goede kwaliteit materiaal ,en zeer bekwame monteurs.
Sjef en Marie-José Duijsings
Super tevreden met het resultaat. Plezierig en professioneel personeel!
I.Gillissen- Roth
Een correct bedrijf. Kom zijn afspraken na.
Stefan Kempinski
Goede service, goede prijzen, komen afspraak na, geven goed advies