Perfecte planning en afwerking van de diverse werken. Prettig team en goede samenwerking. Alles verlopen zoals besproken. Super tevreden.
Offermans
Vriendelijk en vakkundige advies in de winkel. Duidelijke offerte. Vloer goed gelegd.
W.J. Dorscheidt
In de eerste plaats wil ik de monteurs Enrico en Marijnis voor hun prestatie en vakkennis heel hartijk danken . Eerste klas vakmanschap ! In twee dagen waren de twee plafonds...In de eerste plaats wil ik de monteurs Enrico en Marijnis voor hun prestatie en vakkennis heel hartijk danken . Eerste klas vakmanschap ! In twee dagen waren de twee plafonds klaar. En een woord van dank aan Dave voor het leuke gesprek voor af.
Fabritius Bouw&Interieur heel hartelijk dank!
Suzanne Wagener
Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Goed advies in duidelijke taal. Compliment voor de monteurs Maurice en André, ze hebben keurig gewerkt, en alles in goed overleg uitgevoerd.
Fam. Stollman-Bakker
Fabritius heeft prima vakwerk geleverd bij de bouw van onze inloopkasten. Goede ontvangst in de showroom met heldere uitleg over de mogelijkheden. Goed uitgewerkte offerte en vooraf juiste inmeting....Fabritius heeft prima vakwerk geleverd bij de bouw van onze inloopkasten. Goede ontvangst in de showroom met heldere uitleg over de mogelijkheden. Goed uitgewerkte offerte en vooraf juiste inmeting. Prima gehouden aan de afspraken en eindresultaat mag er wezen.
John Habets
Een bedrijf waar je op kunt rekenen zowel afspraak als werk, wat dan ook correct wordt afgeleverd.
JNH Storms
Na eerder al heel tevreden te zijn geweest over dit bedrijf (en daarom opnieuw met hen in zee voor een andere opdracht) zijn we wederom dik tevreden. Keurig werk geleverd en alles netjes volgens...Na eerder al heel tevreden te zijn geweest over dit bedrijf (en daarom opnieuw met hen in zee voor een andere opdracht) zijn we wederom dik tevreden. Keurig werk geleverd en alles netjes volgens afspraak.
Math Schopen
Vanaf het moment van ons bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van diverse spanplafonds verliep zowel de communicatie als de werkzaamheden ter plekke uitstekend. Wij zijn via mond op mond...Vanaf het moment van ons bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van diverse spanplafonds verliep zowel de communicatie als de werkzaamheden ter plekke uitstekend. Wij zijn via mond op mond reclame bij Fabritius terecht gekomen en het was een goede tip, we zijn zeer tevreden.
Klaas
Mooi Plameco spanplafond laten plaatsen en gat in muur (beton) voor afzuiging laten boren. Prettige verkoper(s) die werkelijk goed met mij als klant meedachten voor het beste eindresultaat. Goede...Mooi Plameco spanplafond laten plaatsen en gat in muur (beton) voor afzuiging laten boren. Prettige verkoper(s) die werkelijk goed met mij als klant meedachten voor het beste eindresultaat. Goede afspraken kunnen maken, die allemaal werden nagekomen. Erg prettige medewerkers en het contact verloopt vlot. Voor een volgende bouw- of interieur klus zal ik niet meer verder zoeken, maar direct naar Fabritius gaan.