Niets op aan te merken

Goed verpakt

Prima, vlotte afhandeling van de bestelling.

Prima-ervaring

Na een paar prettige ervaringen overgegaan tot een abonnement.
Elke 4 maanden vallen de filters op de mat, voor mij een signaal om de filters te vervangen. Handig!

Communicatief vriendelijk en professioneel

Packman

Alles loopt zoals je verwacht van een webshop.

Een correte afhandeling van de bestelling.

Dat geen ik bestelde was op voorraad

Simpel bestellen
overzichtelijke website

prijs/kwaliteit

Snelle en goede service

Goede service

Alles vlot en correct verlopen

snelle afhandeling

VVE Maria van Artois

Snelle levering van een goede kwaliteit filters voor een reële prijs. Alleen de kortingen zou voor grote hoeveelheden bv. voor VVE's iets hoger kunnen zijn. Ook bestellen zonder vooruitbetaling... Snelle levering van een goede kwaliteit filters voor een reële prijs. Alleen de kortingen zou voor grote hoeveelheden bv. voor VVE's iets hoger kunnen zijn. Ook bestellen zonder vooruitbetaling voor goede klanten zoals onze VVE zou een mogelijkheid moeten zijn.

snelle levering

Johan van der Stoel

Levering prima. Alleen suggereren dat je Paul filters levert, maar huismerk levert is ronduit misleidend. Ik heb de tekst nog een keer bekeken; nu ik dit lees zie ik dat jullie hier heel goed over... Levering prima. Alleen suggereren dat je Paul filters levert, maar huismerk levert is ronduit misleidend. Ik heb de tekst nog een keer bekeken; nu ik dit lees zie ik dat jullie hier heel goed over na hebben gedacht. Neem een voorbeeld aan de inktcartridge leveranciers en wees duidelijk in wat je levert in deze nieuwe markt! Graag serieuze feedback naar johan@vdstoel.nl.