Was prima
Alles in orde
Reactie Fairlingo:
Dag Feisal, bedankt dat je ons hebt beoordeeld met een 9! Fijn dat 'alles in orde' was en dat je Fairlingo aanbeveelt! Groeten, Team Fairlingo.
Alles in orde
Snelle, nette service. Telefonisch ook goed bereikbaar.
Goedendag, fijn dat je je ervaring met ons deelt en alsnog gekozen hebt voor Fairlingo. Mocht je in de toekomst opnieuw gebruik willen maken van onze vertaalservices, dan helpen we je graag verder....
Goed en snel
Goedendag, bedankt voor de vijf-sterren review! Fijn om te horen dat jullie zeer tevreden zijn over de goede en snelle vertaling(en) die jullie ontvangen hebben. Graag tot een volgende keer!...
Snel, accurate vertalingen, heldere en snelle online processen
Dag Carla, een 10 out of 10! Daar zijn we erg blij mee. Dank voor je positieve oordeel en graag tot een volgende keer. Groeten, Team Fairlingo.
Snelheid, niet duur
Goedendag, bedankt voor jullie review! Voor een snelle, goede en betaalbare vertaling ben je bij Fairlingo inderdaad aan het juiste adres. Tot een volgende keer! Groeten, Team Fairlingo.
Consistent, vlot geleverd, goed werkend platform, direct een offerte
Goedendag, bedankt voor je enthousiasme en mooie review over onze dienstverlening! We zijn blij om te horen dat ons werk aan jouw verwachtingen voldoet en dat je ervan onder de indruk bent. We gaan...
Goede moderne interface. Vertaling moeilijk te beoordelen, maar genoeg vertrouwen in.
Beste Pim, bedankt voor je vertrouwen! We voeren met genoegen de vertaalopdrachten voor je uit. Met vriendelijke groet, Team Fairlingo.
Levering
Goedendag, bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling! Voor opnieuw een snelle levering staan we graag weer voor je klaar. Groeten, Team Fairlingo.
Makkelijke website, snelle service, goede kwaliteit
Goedendag, bedankt voor de beoordeling van 5/5 sterren! We helpen jullie in de toekomst graag aan nog meer goede en professionele vertaalervaringen. Groeten, Team Fairlingo.
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
Dag Cathelijne, bedankt voor het delen van jouw ervaring! We zijn blij te lezen dat alles naar tevredenheid is en helpen je een volgende keer graag weer. Groeten, Team Fairlingo.