Baukje de Jong

Snelle afhandeling van alles.

Nellav

Fantastisch vertaalbureau met snelle resultaten.

Vertrouwelijk

The Haan

Korte tekst laten vertalen, resultaat was prima!

Prima vertaling.

Makkelijk en snelle platform. Zelf vertalingen opgevraagd voor 7-tal talen. Alle talen worden altijd binnen twee dagen al vertaald.

Duidelijk hoeveel iets kost en wanneer er aan een vertaling gewerkt wordt.
En een snelle klantenservice.

Readar

De site werkt fantastisch, maar het gaat om het resultaat en dat was zeer matig. Mijn vertaling zat vol spelfouten die ik er met de word spellingscontrole zo uit kon halen. En toen ging dat mooie... De site werkt fantastisch, maar het gaat om het resultaat en dat was zeer matig. Mijn vertaling zat vol spelfouten die ik er met de word spellingscontrole zo uit kon halen. En toen ging dat mooie systeem tegen me werken, in plaats van dat iemand zegt: wat vervelend, we lossen het op werd het mijn probleem. Ik werk weer met een vertaler die ik ken, die ik een word bestand toe stuur en wat ik vertaald terug krijg.

De site werkt gewelidig.

Prima team en altijd te benaderen voor verbeteringen.

Staan open voor verbeteringen.

Web&Media

We aren op zoek naar online vertalers waarmee we snel konden werken, zonder dat er eerst over en weer gemaild moest worden. Fairlingo voldeed aan al onze wensen en een proefvertaling was snel... We aren op zoek naar online vertalers waarmee we snel konden werken, zonder dat er eerst over en weer gemaild moest worden. Fairlingo voldeed aan al onze wensen en een proefvertaling was snel gedaan. Altijd fijn om iets eerst te kunnen testen. Inmiddels hebben we meerdere vertalingen in verschillende talen laten doen.

Proefvertaling kunnen laten doen. Snelle oplevering. Transparant in de prijs. Goedkope prijs.

Sam Van den Haute

Vlotte samenwerking indien je naar vertalers zoekt. Indien je niet helemaal tevreden bent, nemen ze snel persoonlijk contact op met jou om te bespreken wat er beter kan. Ze zoeken naar een gepaste... Vlotte samenwerking indien je naar vertalers zoekt. Indien je niet helemaal tevreden bent, nemen ze snel persoonlijk contact op met jou om te bespreken wat er beter kan. Ze zoeken naar een gepaste oplossing tot je tevreden bent en reageren heel snel.
De vertalingen zijn goed, zeker omdat ze een groot aantal vertalers in hun database hebben.

- Heel goede customer service
- Makkelijk te gebruiken website
- Duidelijke prijzen

Voor mijn buitenlands studieavontuur naar Spanje moest ik mijn diploma's en certificaten beëdigd laten vertalen. Zelf heb ik niet veel ervaring met het emigreren naar een ander land, dus het was... Voor mijn buitenlands studieavontuur naar Spanje moest ik mijn diploma's en certificaten beëdigd laten vertalen. Zelf heb ik niet veel ervaring met het emigreren naar een ander land, dus het was fijn dat Fairlingo hier een goede service voor had.

-Ze sturen de beëdigde vertalingen per post naar je toe
-Ik kan een digitale kopie van de vertalingen altijd in hun app terugvinden
-Ze werken alleen met erkende vertalers.

Madame

Ontzettend blij dat ik Fairlingo heb gekozen! Goede, nette vertaling, snel en voor een goede prijs.

Vertaalproces is ontzettend gemakkelijk, daarnaast werken ze erg snel en netjes.