Magdeveloper.com

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen!

Een zeer goede service van Fairlingo!

Beste Magdeveloper,
Beste Magdeveloper,
Bedankt voor de positieve feedback over Fairlingo! Wij zijn blij dat u tevreden bent met het concept van Fairlingo. Nog bedankt voor de tip, dit probleem hebben wij inmiddels verholpen.
We zien je graag snel weer.

Uitmuntend

Het sterkte punt is dat er geen negatieve dingen zijn

Robbie Personal Training

We hadden snel een vertaling nodig tegen een goed tarief. We zijn erg tevreden met de snelheid waarop de tekst werd aangeleverd en de kwaliteit van de tekst!

Vindsubsidies

ICT-specialistische vertalingen

De vertaalkwaliteit van onze specialistische teksten is zeer sterk.

Beste Vindsubsidies,
Beste Vindsubsidies,
Bedankt voor de positieve review over Fairlingo! Wij zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van de teksten. Ook bedankt voor de tip, daar gaan wij zeker over nadenken. Waarschijnlijk zullen er nog wel meer talen worden toegevoegd.

Michelle

Makkelijk om tekstbestanden te laten vertalen

Goed concept

Beste Michelle,
Bedankt voor je positieve beoordeling over Fairlingo.
Beste Michelle,
Bedankt voor je positieve beoordeling over Fairlingo.
Ook bedankt voor de tip. Helaas is het technisch niet haalbaar om pdf bestanden te kunnen uploaden op Fairlingo, dit komt door de indeling van zo'n bestand. Daarom is het wel noodzakelijk een pdf bestand eerst om te zetten naar een .docx. Het omzetten kun je heel makkelijk zelf doen op bijvoorbeeld de volgende website: <a href="https://www.2pdf.nl/">https://www.2pdf.nl/</a>. Door op de site het pdf bestand te uploaden, kun je deze meteen opslaan als een .docx bestand. Ik hoop dat dat je hier iets aan hebt.
Als wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag!

Floor Klaver

Prima vertaling

Heldere tarieven

Gert Jan

Wij hebben onze website laten vertalen door Fairlingo

Erg gemakkelijk te gebruiken en de service was snel!

Innovatief concept

Wij hebben de deadline van onze spoedvertaling ruim gehaald door Fairlingo. Snelle service dus en fijn dat je tijdens het vertaalproces op elk moment feedback kan geven.

Niels Perik

Lijnrecht

Snel en goedkoop. Keurig geregeld.

Fairlingo heeft voor een goede en snelle service gezorgd en wij zijn zeer te spreken over de prijs kwaliteit verhouding!

Service zeer klantgericht.